Vi kan stolt presentera årets hetaste nyhet på ATV-marknaden! Lagom till Sverigepremiären av Access 6.46 LTD kan vi presentera vårt senaste ATV-märke! Taiwanesiska Access är en ATV i premiumklassen där allt från motor till chassi håller hög kvalitet.

 

Access 6.46 LTD är dessutom en av marknadens första maskiner med registreringsformen ”Traktor B”. Det innebär kortfattat att maskinen får framföras med högre hastighet än tidigare traktorer!

 

Access 6.46 LTD från Access Motor är en kvalitetsmaskin som är utvecklad för att klara tuffare tag både för arbete som fritid. Motorn är på 608cc, är mycket kraftfull och flexibel med överlägsna köregenskaper och hög tillförlitlighet. En markfrigång på hela 30 cm (!), böjda A-armar och en styrservo på 220W gör att ingen terräng är för tuff för denna ATV. Bromsarna är säkert bäst i klassen. Runt om sitter ”wave” bromsskivor som med sitt mönster förbättrar kylningen samt rensar bort smuts och lera då det passerar genom bromsoket. Trots ett mycket konkurrenskraftigt pris har den det som krävs av en modern ATV i premiumklassen.

 

Som standard levereras Access 6.46 LTD med:
– Aluminiumfälgar
– Servostyrning

– Vinsch

– 20 amp generator

– 7-polig släpvagnskontakt

– Däck från Maxxis Bighorn

 

Information om Traktor B:

– Traktor B får framföras på allmän väg med B körkort

– Traktor B får framföras i 50 km/h

– Maskinen är ej besiktningspliktig

– Avdragsgill för näringsidkare

– Får dra släp på allmän väg

 
Introduktionspris: 79 900:- inkl.moms

(63 920:- + moms)

 

access1