Information till våra kunder

 

Våren står för dörren och säsongen inom skog- och trädgårdsbranschen har smugit igång. Denna del av året är den viktigaste för oss inom vår bransch. Samtidigt är det oroligt runt om i världen och många människor befinner sig i en djup kris p.g.a. Coronaviruset (Covid-19). Vi sänder en tanke till alla er som drabbats av viruset eller som har blivit av med jobbet som en direkt följd av rådande situation.

 

Hur gör vi för att på bästa sätt minska oro och smittspridning?
Givetvis följer vi Folkhälsomyndighetens råd och tips. Vi tvättar självklart händerna ofta och spritar våra kortläsare, telefoner och datorer. Det finns handsprit tillgängligt i butiken som givetvis får användas fritt av våra kunder och besökare.

 

Vad kan vi erbjuda för att hjälpa våra kunder?
Om du som kund vill besöka oss, men önskar undvika smittorisk så går det utmärkt att komma före eller efter stängningsdags. Ring oss och boka en tid på 0175-225 77.

Är ni i behov av hemleverans av varor så kan vi ordna det inom både Hallstavik och Östhammar!

 

Vad behöver vi hjälp med?
Vi önskar att ni även fortsatt handlar lokalt – inte bara hos oss utan hos samtliga butiker, serviceverkstäder och restauranger. Om ni som kund hjälper oss företag genom detta så kan vi även fortsättningsvis hjälpa lokala idrottsföreningar, idrottsutövare och föreningar med sponsring.

 

Vi gör givetvis vårt yttersta för att ni som kund ska känna er trygg hos oss. Vi följer och lyssnar på alla råd från Folkhälsomyndigheten. Just nu håller vi vår butik och verkstad öppen precis som vanligt. Blir det några förändringar så informerar vi er direkt via hemsida och sociala medier. Ni får gärna dela den här informationen, så folk i främst riskgrupperna vet hur vi kan hjälpa dem för att även fortsättningsvis kunna handla tryggt och säkert.

 

Varmt välkommen till oss!
Roffe och Lisette med personal

 

Tfn: 0175-225 77
Mejl: pellesservice.roffe@telia.com
Hemsida: www.pellesservice.com
Facebook: @pellesservice
Instagram: @pellesservice