Husqvarna presenterar nu den nya serien Aspire som består av ett gäng batteridrivna trädgårdsmaskiner. Det här är tillverkarens första serie som använder sig av batterisystemet 18V Power for All Alliance. Dessa batterier och laddare kan användas i flera andra produkter från andra varumärken. Bland de nya maskinerna finns en robotgräsklippare, gräsklippare, trimmer, grensåg, häcksax och en lövblås. Man har även tagit fram en hållare så att man kan hänga upp alla dessa grejer på väggen.

Skapa din drömträdgård med nya Husqvarna Aspire™-sortimentet – moderna, smarta trädgårdsredskap och innovativa lösningar utformade för att ta så lite plats som möjligt.

Kompakt, förlängningsbart och hopfällbart. Till varje redskap medföljer en specialanpassad krok för smidig förvaring i begränsade utrymmen. 18 V-batteriet ingår i POWER FOR ALL Alliance-batterisystemet för flera olika varumärken, och ger utmärkt kraft och flexibilitet – ett batteri som är kompatibelt med inomhus- och utomhusredskap från fler än 10 olika varumärken. Varje Aspire™-produkt har en rad smarta funktioner och det smarta formatet gör trädgårdsarbetet både enklare och roligare.

I Aspire™-sortiment finns dessa maskiner:
– Grensåg
– Grensåg med förlängningsrör
– Häcksax
– Grästrimmer
– Lövblås
– Robotgräsklippare
– Gräsklippare

Boka din maskin redan idag på 0175-225 77 eller info@pellesservice.com