Vi är stolta att presentera ett nytt varumärke hos oss. Ni hittar numera robotgräsklippare och handhållna batterimaskiner från Kress i vår butik.

Kress RTKn är framtidens robotklippare!
Den klipper som du skulle göra. Fast bättre. Och utan att du behöver anstränga dig. Dessutom slipper du allt vad kablar och lokala antenner heter. Den positionerar sig i stället via Kress egenutvecklade satellitsystem som har en noggrannhet på centimeternivå. En annan stor fördel är att den kan klippa i upp till 70 sekunder på partier där signalerna försvinner. Kress RTKn finns i modeller som täcker upp till 36 000 kvadratmeter.

Med Kress Cybersystem laddar du dina handhållna maskiner fullt på endast 8 minuter. Det är extremt kort tid jämfört med liknande batterisystem på marknaden. Dessutom finns det också mängder av andra fördelar. Du minskar dina kostnader, slipper höga ljud och skonar såväl dig själv som klimatet från skadliga ämnen.

Redan på fredag den 16 juni kl.13.00 kommer vi tillsammans med Kress arrangera en demovisning av både robotgräsklippare och handhållna batterimaskiner. Visningen kommer att vara hos oss på Lundåsvägen 2 i Hallstavik.

Varmt välkommen!