Vi är oerhört stolta att meddela att vi under måndagen undertecknade ett avtal med Magnus Bräck på Segway Sverige. Vi ser detta som en oerhört viktig del i vår satsning på ATV- och UTV-marknaden i Roslagen. Det världskända varumärket Segway är det snabbast växande ATV/UTV-märket i Sverige och ger oss en stark portfölj med maskiner och tillbehör.

För information så kommer vi arbeta som Segway Powerstore, vilket är en så kallad flaggskeppsbutik i deras ÅF-nätverk. I vår butik kommer ni som kund att kunna se och provköra alla modeller i Segway Powersports modellutbud. Snarler, Fugleman och Villain. Givetvis blir vi även auktoriserad serviceverkstad för Segways sortiment.

Mer information kommer löpande under de närmsta veckorna. Vi kommer redan under mars att tjuvstarta vår satsning, men den stora releasen sker i samband med vår ”Vedhuggardag” den 13 april. Först då kommer vi att visa upp hela Segways sortiment och ni som kund kommer kunna provköra maskinparken och träffa representanter från Segway Sverige.