UNIK SATSNING TILLSAMMANS MED KIM NILSSON RACING AB!

 

Vi har nöjet att presentera Kim Nilsson som vår nya samarbetspartner. Det här är en unik satsning för vårt företag där Kim Nilsson under 2021 kommer att vara vårt ansikte utåt. Den 30-årige speedwaystjärnan, som representerar Rospiggarna Speedway, tillhör toppförarna i Sverige. Han är sedan många år proffs i flera länder, landslagsman och flerfaldig SM-medaljör.

 

Under året kommer ni kunder få möjlighet att träffa, lära känna och tala med Kim i samband med våra temadagar. Kim kommer att marknadsföra Pelles Service AB samt vår största leverantör Husqvarna.

 

Vi har gjort en övergripande marknadsföringsplan där Kim Nilsson Racing AB är nyckeln i satsningen. Pelles Service AB och Husqvarna kommer att synas tillsammans med Kim både i klassiska tidningsannonser, sociala medier, på overaller, cyklar, racebuss, depå, keps mm. Våra produktnyheter från Husqvarna kommer under 2021 lanseras tillsammans med Kim.

 

Kontraktet sträcker sig över ett år, men vi har goda förhoppningar att på längre sikt kunna hjälpa Kim i hans resa mot den absoluta världstoppen!